Uw hovenier

Home » Projecten

Projecten

Achtertuin
Op de Meerkoet in Urk mochten wij een nieuwe achtertuin aanleggen. De wens van onze klant was dat er meer plekken zouden worden gecreëerd om ’s avonds of op een zonnige dag meer van de achtertuin te kunnen genieten. We hebben dan ook meerdere zitplekken gerealiseerd.

Groot terras
De vraag van onze klant was om een groot terras te creëren waar ze met een grote groep kunnen zitten. Doordat de schuifdeuren 35 cm hoger liggen dan de tuin, hebben we het terras verhoogd en de hoogte opgevangen met verhoogde plantvakken.

Voortuin
Bij deze klant hebben we in de voortuin een 30-tal Douglas palen (afm. 15x15x250 cm) op een speelse manier geplaatst, om zo de inkijk en autolampen te verminderen.

Voor- en achtertuin
In Urk hebben wij recent de voor- en achtertuin mogen aanleggen. Een tuin die zowel met kleur als stijl bij de woning past, maar ook voldoet aan de wensen van de klant.

Voorstraat
In Urk mochten we een nieuwe voorstraat aanleggen. Op verzoek van de klant hebben we in de bestrating een cirkel met daarin een VIS patroon
aangebracht.

Keramische tegels
In Urk mochten we een nieuwe straat van Portugese keramische tegels leggen en een schutting van Douglas hout plaatsen. Wij wensen het pas getrouwde stel veel geluk!

Voor- en achtertuin
In Emmeloord mochten we vorige week een nieuwe voor- en achtertuin realiseren. Het is een hele metamorfose geworden. Onze klant is dan ook erg tevreden!

Coniferenhaag vervangen
In Urk hebben we een coniferenhaag vervangen voor een haagbeuk. Om ongewenste “indringers” buiten de tuin te houden…

Aanleg tuin
Bij deze prachtige Watervilla hebben wij deze prachtige tuin aan mogen leggen! De naam (Watervilla) hebben wij terug laten komen in het thema ‘Water’.

Recensies

Hieronder vindt u de beoordeling door onze klanten. Bent u
een klant? Klik hieronder om een recensie te schrijven.

Schrijf & Win actie

Hoveniersbedrijf W. Schraal doet mee aan de Schrijf & Win actie
van TuinKeur. Klik hieronder voor meer informatie.