Uw hovenier

Home » Tuinaanleg » Waterpartijen

Waterpartijen

Altijd al gedroomd van een vijver vol lelies in uw tuin? Of een watervalletje dat zo’n gezellig klaterend geluid voortbrengt? Hoveniersbedrijf W. Schraal verzorgt alle soorten waterpartijen, inclusief tips voor het onderhoud. Als u het onderhoud liever uit handen geeft, kunnen wij dat ook voor u verzorgen.

Vertel ons uw droom

Een waterpartij in de tuin is vaak een keuze van liefhebbers, die duidelijk voor ogen hebben van wat ze graag willen. Wilt u bijvoorbeeld een moerasgedeelte in uw vijver, een waterval, of koikarpers? Dat kunnen we allemaal realiseren. We houden dan rekening met de vereiste diepte en de ligging ten opzichte van de zon. Heeft u andere wensen? Vertel het ons. Uw droom is ons uitgangspunt!

Veiligheid voorop

Veiligheid is één van de belangrijkste aspecten bij de aanleg van een waterpartij. Zijn er bijvoorbeeld regelmatig kinderen in de tuin? Dan is het belangrijk dat de vijver wat hoger gelegen is of dat ongelukken op een andere manier worden voorkomen. Hoveniersbedrijf W. Schraal houdt de veiligheid altijd in het oog en adviseert u over de beste oplossing.

Natuurlijke vorm of juist strak

Vijvers zijn er in alle soorten en maten, elk met hun eigen uitstraling. Een weelderig en los effect bereikt u met een natuurlijke oever. Een modern effect bereikt u met een bassinachtige vorm en strakke oevers. U weet waarschijnlijk al welke stijl bij u en uw huis past. Wij realiseren uw droom graag voor u!

Advies over onderhoud van waterpartijen

Waterpartijen vragen regelmatig en deskundig onderhoud. Bij de aanleg geven wij u onderhoudstips. Natuurlijk kunt u ook ons het onderhoud laten doen. Neem contact op voor een offerte.

Begint uw droom van een waterpartij al meer vorm te krijgen? Bel ons vandaag nog voor een eerste stap richting de uitvoering van uw droom!

Recensies

Hieronder vindt u de beoordeling door onze klanten. Bent u
een klant? Klik hieronder om een recensie te schrijven.

Schrijf & Win actie

Hoveniersbedrijf W. Schraal doet mee aan de Schrijf & Win actie
van TuinKeur. Klik hieronder voor meer informatie.