Uw hovenier

Home » Tuinaanleg » Tuinhout

Tuinhout

Is uw schutting aan vervanging toe? Of wilt u in uw nieuwe tuin meer gebruik maken van tuinhout? Een goede keus, want tuinhout is veelzijdig en geeft uw tuin een warme, gezellige uitstraling. Hoveniersbedrijf W. Schraal levert alle soorten tuinhout op maat, in verschillende prijsklassen.

Van veranda tot pergola

De mogelijkheden op het gebied van tuinhout zijn eindeloos. Een mooie pergola, rozenboog, zitbank, veranda, berging voor het openhaardhout, bloembakken en zelfs speeltoestellen. Wilt u weten wat er mogelijk is in uw tuin? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Duurzaamheid wordt de trend

We merken bij onze klanten een toenemende trend naar duurzaamheid. Klanten kiezen steeds vaker voor een schutting in plaats van een haag, omdat een schutting makkelijker is in onderhoud, minder ruimte in beslag neemt en op de lange termijn goedkoper is. Hoveniersbedrijf W. Schraal levert schuttingen in alle houtsoorten. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de schutting professioneel en stevig wordt opgebouwd!

Herstel van uw tuinhout

Is uw schutting aan het verzakken of vertoont uw pergola hier en daar wat gebreken? We komen graag langs om uw tuinhout te herstellen. We maken de constructie van uw tuinhout weer stevig en veilig. Zo kunt u er weer een poosje tegenaan!

Tuinhout voor elk budget

De verschillende houtsoorten hebben elk hun eigen levensduur. Hardhout heeft bijvoorbeeld een langere levensduur, maar is in aanschaf ook duurder dan zachthout. Voor elk budget kunnen wij een passende houtsoort leveren. We adviseren u daarbij ook graag over een passende keuze, zodat u optimaal genot heeft van het tuinhout voor de juiste prijs!

Bel ons als u meer wilt weten over ons aanbod of een vraag heeft over tuinhout.

Recensies

Hieronder vindt u de beoordeling door onze klanten. Bent u
een klant? Klik hieronder om een recensie te schrijven.

Schrijf & Win actie

Hoveniersbedrijf W. Schraal doet mee aan de Schrijf & Win actie
van TuinKeur. Klik hieronder voor meer informatie.