Leveranciers

Betrouwbare leveranciers dragen bij aan onze goede dienstverlening.

Hoveniersbedrijf W. Schraal hecht niet alleen aan goede klantcontacten, óók met onze leveranciers onderhouden we een duurzame en goede relatie. Want alleen met goede leveranciers kunnen wij als hovenier onze klanten de service bieden die we willen.

Smit Bestratings- en Tuinhoutcentrum

Onze leverancier voor alles op het gebied van stenen en tuinverlichting. Smit weet alles van stenen en houdt ons op de hoogte van de nieuwste trends. Zo kunnen wij u altijd het beste advies geven.
Ook volgen wij regelmatig trainingen bij Smit zodat we op de hoogte blijven van de nieuwste trends en veranderingen op tuingebied.

Actie: In-Lite Najaarsactie!

Hout en Plaatmateriaal Van der Leeden

Al jarenlang onze betrouwbare leverancier van hout. Houthandel Van der Leeden heeft een breed assortiment in alle houtsoorten. Alles kan op maat worden gemaakt.

Piet Hanekamp

Groothandel in rozenstruiken, bos- en haagplantsoen en bomen. Onze leverancier op het gebied van rozen, met name voor grote orders voor bedrijven en overheden.

Veiling Vaassen en Twenthe Plant

Voor de beplanting van particuliere en bedrijfstuinen. Het is altijd een feest om op het gebied van bijzondere beplanting en bomen inkopen te kunnen doen!

Hekwerk Webshop

Hekwerkwebshop.nl is dé online webshop voor het aanschaffen van hekwerken, sierhekwerken en tuinhekwerken op maat. Hekwerk Webshop levert duurzame hekwerken van hoge kwaliteit.

Comments are closed.