Bestratingen

bestratingen
bestratingen
bestratingen
bestratingen

Voor professionele straataanleg, deskundig advies en herstel van verzakkingen.

Een mooie tuin is niet compleet zonder een mooi afgewerkt terras en een strak verzorgde bestrating. Hoveniersbedrijf W. Schraal verzorgt alle soorten bestratingen, inclusief deskundig advies over de steenkeuze. Is uw bestrating aan het verzakken? Ook dat kunnen wij voor u herstellen.

Nieuwe straat?

Wilt u iets vernieuwen aan uw bestrating? Hoveniersbedrijf W. Schraal kan een goed voorstel voor u maken. We komen langs om de situatie te bekijken en doen dan een voorstel voor een steenkeuze en de aanleg.

Deskundig advies over steenkeuze

Als u een keuze maakt voor een bepaalde steen wilt u natuurlijk de eigenschappen daarvan weten. Is de steen kleurvast? Hoe zijn de verschillende kleurschakeringen? Is de steen gevoelig voor beschadigingen? Wiebe geeft u gedegen advies over de voor- en nadelen van de verschillende steensoorten. Zo kunt u een weloverwogen keus maken.

Lees meer over Smit, onze leverancier van stenen.

Uw beeldmerk in de bestrating

Wilt u de entree van uw bedrijf iets bijzonders meegeven? Wij kunnen uw logo of beeldmerk in de bestrating opnemen, een leuke eye catcher voor uw klanten! Dit is natuurlijk ook mogelijk bij particulieren. Elk gewenst ontwerp verwerken wij graag in uw bestrating. Heeft u al een idee? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak!

Heeft u een vraag over uw bestrating? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Comments are closed.